Radionice „Kakav poduzetnik želim biti“ i „Kako do uspješne poduzetničke priče“

Datum objave: 04.10.2019.

Udruga Meridas – centar za razvoj društvenih potencijala u suradnji s Centrom za poduzetništvo Osijek organizira radionice „Kakav poduzetnik želim biti“ i „Kako do uspješne poduzetničke priče“ .

Radionice su namijenjene poduzetnicima, kao i onima koji razmišljaju o pokretanju vlastite poduzetničke priče. Polaznici će imati priliku napraviti popis svojih vrijednosti, odabrati one koje smatraju najvažnijima te ih uvrstiti u viziju i misiju poduzeća i u samo poslovanje. Prema tim vrijednostima bazirat ćemo imidž poduzeća i njegovu prezentaciju u javnosti putem web stranice i društvenih mreža te ostalih načina komunikacije s kupcima, partnerima i javnošću. Ono što želimo postići, je dosljednost i prepoznatljivost vašeg poduzeća, koje na taj način postaje uspješan brend.

Nastavljamo s motivacijskom radionicom „Kako do uspješne poduzetničke priče“ na kojoj ćemo analizirati koje su vještine i znanja potrebni za uspješnog poduzetnika i napraviti plan kako ih steći. Razmijenit ćemo iskustva, raspravljati o izazovima u vođenju uspješnog poslovanja te imati priliku predstaviti svoje proizvode i usluge.

Radionice će voditi Martina Cangajst, koja nakon završetka edukacije za voditelja poslovanja u malom i srednjem poduzetništvu, 2013. godine postaje jedna od osnivača te predsjednica udruge Meridas – centra za razvoj društvenih potencijala. Svoje znanje upotpunjava edukacijom za voditeljicu izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te ima dugogodišnje iskustvo rada na projektima, pripremi i provedbi radionica za različite ciljne skupine te organizaciji projektnih aktivnosti.

Radionice će se održati 10.10.2019. godine s početkom u 14 sati u Centru za poduzetništvo Osijek. Sudjelovanje na radionici besplatno je za sve zainteresirane, uz obveznu prijavu na martina.cangajst@gmail.com.

Radionice su dio projekta „Korak prema poduzetništvu“ udruge Meridas – centra za razvoj društvenih potencijala, koji je financiran sredstvima Grada Osijeka.

Newsletter

Upiši se i prvi saznaj novosti Centra za poduzetništvo

Partneri

Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije

www.ravidra.hr

Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva

www.cepor.hr

Ekonomski fakultet u Osijeku

www.efos.unios.hr

Elektrotehnički fakultet Osijek

www.etfos.unios.hr

Grad Osijek

www.osijek.hr

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

www.hamaginvest.hr

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

www.hbor.hr

Hrvatska udruga poslodavaca

www.hup.hr

Hrvatski zavod za zapošljavanje

www.hzz.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta

www.minpo.hr

Osječko - baranjska županija

www.obz.hr

Poduzetnički centar Pakrac

www.pc-pakrac.hr

Poduzetnički inkubator BIOS

www.inkubator.hr

Poduzetničko razvojni centar Općine Erdut

www.porc.opcina-erdut.hr

Poslijediplomski studij poduzetništvo

www.psp.efos.hr

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje

www.slavonija.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

www.unios.hr