BizHack - Virutalni poduzetnički hackaton

Datum objave: 30.10.2020.

Iskusni poduzetnici i mentori vode BizHack timove kroz online natjecanje

Važan dio BizHack Hackathona, 48-satnog online natjecanja, umrežavanje je natjecatelja s iskusnim poduzetnicima i stručnjacima. Natjecatelji će iz prve ruke, moći dobiti vrijedne savjete o istraživanju tržišta, validaciji i razvoju ideja te pripremi rješenja.

Više od 20 okupljenih poduzetnika i stručnjaka uključilo se u programe mentorstva i treninga kroz BizHack.

Treneri su iskusni mentori koji rade na području savjetovanja poduzetnika početnika i starupova. Među okupljenim trenerima, pronaći ćete Doru Zane, startup mentoricu koja godinama radi u Nizozemskoj a poznata je kao i jedna od inicijatora za prikupljanje pomoći gradu Zagrebu, nakon potresa. U toj su kampanji, uspješno prikupili više od 1.300.000,00 kuna pomoći.

Natjecatelje će voditi Ivor Bihar, operativni direktor Mediatoolkita, alata koje koriste tvrtke na više od 100 tržišta diljem svijeta, Hermes A. N. Arriaga Sierra direktor Impact Hub-a u Zagrebu s više od 120 mentorskih pothvata u svojoj karijeri. Dario Zorić, na funkciji direktora Riječke razvojne agencije Porin, savjetničko iskustvo razvijao je na tri kontinenta a danas provodi projekte i programe koji pomažu korisnicima u razvoju ideje i njezinoj realizaciji na tržištu. Helena Habdija, mentorica je koja surađuje s poduzetničkim akceleratorima i inkubatorima, usredotočena na rad s mladima i kao projektna voditeljica Impact Hub-a u Zagrebu.

Bruno Pešec, predsjednik tvrtke Pešec Global, aktivan je član svjetske zajednice poduzetnika a svoj je savjetnički rad usmjerio na profitabilne inovacije. Luka Sučić, dobro je poznati član startuperske, mentorske i investitorske zajednice. Na poziciji partnera u Meta Change Capital-u, Luka Sučić se bavi savjetovanjem i investiranjem u startupove a u sklopu BizHacka, natjecateljima će pomoći i u savjetima vezanim na tehnologiju.

Organizacijski partneri BizHack Hackathona, Lean Startup Croatia organizacija je koja zadnjih 7 godina radi na razvoju startup i poduzetničkog ekosustava. S više od 50 provedenih poduzetničkih programa, u funkciji trenera, natjecatelje će voditi Miro Hegedić, doktor znanosti i osnivač Lean Startup Croatia i suosnivač Startup Drill-a. Partner Lean Startup Croatia Filip Stipančić, iskusan je poduzetnik s četiri uspješna projekta iza sebe i znanjem koje će biti na raspolaganju natjecateljima hackathona.

Mentori iz najuspješnijih hrvatskih tvrtki kao Infobip-a, Rimac Automobila, RBA i mnogih drugih

Uz podršku trenera, timovima će biti na raspolaganju i mentori s kojima se mogu savjetovati za specifična područja poput prava, marketinga, digitalnih komunikacija, tehnologija. U mentorstvo BizHack timova uključeni su stručnjaci iz najuspješnijih hrvatskih tvrtki od kojih su neke Infobip, Rimac Automobili, RBA, Microsoft, A1.

Cilj je svim natjecateljima pružiti podršku u razvoju ideja, a nagradni fond od 35.000,00 kuna za najbolje timove može pomoći u realizaciji dobro primljenih rješenja na tržištu.

Prijave su otvorene do 5. studenog, a natjecanje će se održati u potpunosti online, od 6. do 8. studenoga. Više o BizHack trenerima i mentorima saznajte na službenim web stranicama www.bizhack.eu

Fotografije

Dokumenti

Newsletter

Upiši se i prvi saznaj novosti Centra za poduzetništvo

Partneri

Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije

www.ravidra.hr

Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva

www.cepor.hr

Ekonomski fakultet u Osijeku

www.efos.unios.hr

Elektrotehnički fakultet Osijek

www.etfos.unios.hr

Grad Osijek

www.osijek.hr

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

www.hamaginvest.hr

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

www.hbor.hr

Hrvatska udruga poslodavaca

www.hup.hr

Hrvatski zavod za zapošljavanje

www.hzz.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta

www.minpo.hr

Osječko - baranjska županija

www.obz.hr

Poduzetnički centar Pakrac

www.pc-pakrac.hr

Poduzetnički inkubator BIOS

www.inkubator.hr

Poduzetničko razvojni centar Općine Erdut

www.porc.opcina-erdut.hr

Poslijediplomski studij poduzetništvo

www.psp.efos.hr

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje

www.slavonija.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

www.unios.hr