Prijave projekata na mjere ruralnog razvoja

Datum objave: 01.01.1970.

Nudimo vam uslugu izrade kompletne projekte prijave vaših projekata za sufinanciranje iz mjera ruralnog razvoja. Programom ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. za projekte poljoprivrednika osigurano je 2,3 milijarde eura javnog novca (2 milijarde eura iz proračuna EU-a i 0,3 milijardi eura nacionalnih sredstava) i ovo je prilika koju svakako ne biste trebali propustiti ako ste poduzetnici-poljoprivrednici. Programom je predviđen cijeli niz mjera koje su namijenjene širokom spektru korisnika: malim poljoprivrednicima, poljoprivrednicima početnicima, uhodanim poljoprivrednim gospodarstvima za rast i razvoj, općinama, razvoju nepoljoprivrednih djelatnosti itd....

Činjenica da Hrvatsku čini 99,24% ruralnih područja, jasno nam daje do znanja koliko je važna uspješna provedba Program ruralnog razvoja i efikasno korištenje sredstava raspoloživih za razvoj gospodarstva RH.

Uloga Centra za poduzetništvo je u informiranju i osnaživanju potencijalnih prijavitelja kako bi sagledali potencijale svojih poljoprivrednih gospodarstava i prijavili se na mjere koje Program ruralnog razvoja donosi. Riječ je o bespovratnim sredstvima koja daju izravnu financijsku podršku i vjetar u leđa razvoju postojećih kapaciteta, razvoju novih djelatnosti, zapošljavanju i investicijama. Ovo je prilika koju poljoprivrednici koji svoje poljoprivredno gospodarstvo razvijaju kao održivi poduzetnički pothvat nikako ne bi smjeli propustiti.

Za vas pratimo sve aktualne i relevantne informacije vezane za mjere ruralnog razvoja i objavljujemo ih na stranicama Centra za poduzetništvo, www.czposijek.hr , u kategoriji unaprijedite vaše poslovanje- mjere ruralnog razvoja.

Svim zainteresiranim korisnicima nudimo besplatno orijentacijsko individualno savjetovanje kako bismo zajednički analizirali potencijale poljoprivrednog gospodarstva i vidjeli u koju od ponuđenih mjera ruralnog razvoja se vaši projekti uklapaju.

Daljnji koraci dio su naših komercijalnih usluga koje pružamo klijentima i tu vam stojimo na raspolaganju za izradu poslovnih planova, pripremu dokumentacije i podnošenje Zahtjeva za potporu ukoliko se odlučite angažirati nas da vaše projekte oblikujemo u skladu sa zahtjevima pravilnika i natječajne procedure. Svjesni smo da elektronski način prijave, nužnost praćenja propisanih procedura, potrebna financijska znanja i znanja poslovnog planiranja, poljoprivrednicima koji su zaokupljeni radom na svojim poljoprivrednih gospodarstvima predstavljaju veliki izazov i mogu vas u startu obeshrabriti. Upravo zato vas pozivamo da nam se obratite s povjerenjem i ne propustite priliku osigurati bespovratno financiranje za razvoj vaših poljoprivrednih gospodarstava.

Nudimo vam uslugu izrade kompletne projekte prijave vaših projekata za sufinanciranje iz Programa ruralnog razvoja. Ova usluga dio je naše palete komercijalnih usluge i obuhvaća:

  • upis u Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu
  • koordiniranje prikupljanja potrebne dokumentacije
  • analiza postojećeg poslovanja
  • planiranje budućeg poslovanja istraživanjem i analizom kretanja prinosa, troškova i prodajnih cijena proizvoda
  • formuliranje aktivnosti i investicije u skladu sa zahtjevima natječaja
  • izrada poslovnog plana prema zadanoj formi
  • skeniranje i učitavanje sve potrebne dokumentacije za podnošenje zahtjeva za potporu
  • podnošenje Zahtjeva za potporu
  • korespondencija s Agencijom za plaćanja u slučaju potrebnih pojašnjenja poslovnog plana i podnesene prijave

Za sve informacije i rezerviranje termina za besplatno orijentacijsko individualno savjetovanje možete nas kontaktirati na:

besplatni info telefon 0800 345 345 ili nam se javite na info@czposijek.hr

Centra za poduzetništvo, J. J. Storssmayera 341, Osijek

Newsletter

Upiši se i prvi saznaj novosti Centra za poduzetništvo

Partneri

Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije

www.ravidra.hr

Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva

www.cepor.hr

Ekonomski fakultet u Osijeku

www.efos.unios.hr

Elektrotehnički fakultet Osijek

www.etfos.unios.hr

Grad Osijek

www.osijek.hr

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

www.hamaginvest.hr

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

www.hbor.hr

Hrvatska udruga poslodavaca

www.hup.hr

Hrvatski zavod za zapošljavanje

www.hzz.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta

www.minpo.hr

Osječko - baranjska županija

www.obz.hr

Poduzetnički centar Pakrac

www.pc-pakrac.hr

Poduzetnički inkubator BIOS

www.inkubator.hr

Poduzetničko razvojni centar Općine Erdut

www.porc.opcina-erdut.hr

Poslijediplomski studij poduzetništvo

www.psp.efos.hr

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje

www.slavonija.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

www.unios.hr