Radionica HR u MSP-u: MIT ILI STVARNOST

Datum objave: 17.11.2020.

Centar za poduzetništvo kao poduzetnička potporna institucija okviru projekta „ARIJA – Stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja kroz pružanje visokokvalitetnih poslovnih usluga“, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014-2020 organizira radionicu na temu:

HR u MSP-u:

MIT ILI STVARNOST

koja će se održati

u utorak, 01. prosinca 2020. od 12 do 15 sati

putem platforme ZOOM

„U današnje vrijeme, više nego ikad prije, snaga organizacije leži u ljudima koji čine tu organizaciju i načinu na koji ostvaruju svoj potencijal.“ – Vedrana Mataja, mag.psych.

HR ili stručnjak za ljudske potencijale zadužen je za različite aktivnosti iz životnog ciklusa zaposlenika, a to je sve od privlačenja i zapošljavanja, razvoja i zadržavanja do rastanka sa zaposlenikom. Uz to posao može i ne mora obuhvaćati poslove poput radno-pravne regulative, plaća i popratne administracije. Neovisno o veličini poduzeća, stručnjak za ljudske potencijale sve to radi sa svrhom ispunjenja svih potencijala zaposlenika i maksimalnog doprinosa poduzeću.

Zbog širokog područja djelovanja HR-a, na ovoj će radionici biti riječi o raznolikim temama, od opisa posla stručnjaka za ljudske potencijale do idealnog vremena za uvođenje tog radnog mjesta u pojedinoj industriji. Nakon dijeljenja iskustava domaćih poduzeća, pričat će se detaljnije o kategorijama HR posla u mikro, malim i srednjim poduzećima te o aktivnostima koje je moguće implementirati u svakodnevnom radu.

Predavačica na radionici je Vedrana Mataja, mag.psych., voditeljica ljudskih potencijala vrlo uspješne osječke IT tvrtke Inchoo d.o.o. Za vrijeme studiranja na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Osijek pronašla je se u području organizacijske psihologije zbog čega se pridružila HR timu studentske organizacije AIESEC i prošla nekoliko HR praksi u bankovnom i IT području te javnoj upravi. Nakon što je diplomirala s temom iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, svoje je znanje produbila završavanjem HR Akademije Mirakul Edukacijskog centra. Prvi HR posao je dobila u Odjelu ljudskih potencijala u tvrtki Infobip nakon čega njezin entuzijazam za organizacijskom psihologijom samo raste te se sad nastavlja na poziciji Voditeljice ljudskih potencijala u Inchoou.

Važna napomena:

Radionica je u potpunosti besplatna, a broj sudionika na radionici je ograničen. Raspoloživa mjesta za sudjelovanje na radionici će se popunjavati prema zaprimljenim prijavama.

Prijaviti se možete najkasnije do 29. studenog 2020. putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU

Svi prijavljeni sudionici će 30. studenog 2020. dobiti poveznicu ZOOM platforme za sudjelovanjem na adresu e-pošte koju navedu u prijavi.

Za sve dodatne upite i informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na: info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 / 283 970

Newsletter

Upiši se i prvi saznaj novosti Centra za poduzetništvo

Partneri

Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije

www.ravidra.hr

Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva

www.cepor.hr

Ekonomski fakultet u Osijeku

www.efos.unios.hr

Elektrotehnički fakultet Osijek

www.etfos.unios.hr

Grad Osijek

www.osijek.hr

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

www.hamaginvest.hr

Hrvatska banka za obnovu i razvitak

www.hbor.hr

Hrvatska udruga poslodavaca

www.hup.hr

Hrvatski zavod za zapošljavanje

www.hzz.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta

www.minpo.hr

Osječko - baranjska županija

www.obz.hr

Poduzetnički centar Pakrac

www.pc-pakrac.hr

Poduzetnički inkubator BIOS

www.inkubator.hr

Poduzetničko razvojni centar Općine Erdut

www.porc.opcina-erdut.hr

Poslijediplomski studij poduzetništvo

www.psp.efos.hr

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje

www.slavonija.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

www.unios.hr